Φωτογραφίες

Εξωτερικές

Το ξενοδοχείο Messinian Bay σας καλωσορίζει στο μαγευτικότερο κομμάτι του Μεσσηνιακού Κόλπου, κάτω από την σκιά του Ταϋγέτου, στην παραλία της Βέργας 6 χλμ από το κέντρο της Καλαμάτας και ακριβώς επάνω στην θάλασσα.
Σας περιμένουμε σε έναν συνδυασμό φιλοξενίας, μαγευτικής θέας και των καταγάλανων νερών. Το τερπνών μετά του ωφελίμου, για αναψυχή ή επαγγελματικές υποχρεώσεις, η γαλήνη και η ηρεμία υπογραμμίζουν την διαμονή σας στο Messinian Bay Hotel.

Δωμάτια

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 63 Standard και, 8 Superior δωμάτια, καθώς, και 2 Σουίτες. Μοντέρνες γραμμές και σύγχρονες ανέσεις. Το κάθε δωμάτιο με το ιδιωτικό του μπαλκόνι προσφέρει απεριόριστη θέα 

προς όλο τον Μεσσηνιακό Κόλπο και την πόλη της Καλαμάτας. Ο δυτικός προσανατολισμός των δωματίων προσφέρει ηλιοβασιλέματα πλούσια σε χρώμα και μαγευτικά.

Εστιατόριο

Σας προσκαλούμε για μεσημεριανό ή δείπνο στο εστιατόριο του Messinian Bay. Ακριβώς δίπλα από την πισίνα με φυσική σκιά και πανοραμική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο, συνδυάζουμε αγνές πρώτες ύλες από
τοπικούς παραγωγούς, ώστε, να γευτείτε υπέροχα πιάτα της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Συνοδεύστε τα με επιλογές από μια ενημερωμένη κάρτα κρασιών τοπικών οινοποιείων.